Fatboy Bolleke

Bolleke van Fatboy is een luminous bolvormige LED-lamp die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Hang hem op aan een koord, een haakje, een boom of onder je parasol. Je kunt Bolleke eenvoudig opladen via de usb-aansluiting en vervolgens 24 uur lang genieten van instant sfeer in drie standen. Verkrijgbaar in diverse kleuren. 


Edison The Petit

Edison the Petit neem je makkelijk overal mee naartoe. Het draadloze LED tafellampje verlicht royaal, van kap tot voet. Door aan het Fatboy-labeltje te trekken, zet je de kleine tafellamp aan of uit, of wijzig je de lichtsterkte. Hoe langer je aan het labeltje trekt, hoe feller het lampje namelijk schijnt. Ook handig: bij het aanzetten onthoudt hij de laatstgekozen stand. Zit er een vlekje op je lamp? Dat veeg je er met een zachte, vochtige doek zo vanaf. Zo blijft je tafellampje stralend wit. 

Laad het wit tafellampje op via de usb-aansluiting en hij straalt tot 24 uur lang van top tot teen (afhankelijk van de lichtstand die je kiest). Op je balkon, je tuintafel, je nachtkastje, in je tent, op de kinderkamer en op al die andere plekken waar je geen klein, wit tafellampje verwacht.

En waarom eigenlijk niet?


Residence & Hoodie

* Een georganiseerd bestaan is de sleutel tot een succesvol leven. De Edison the Petit Residence helpt je daarbij. Een homebase voor de Edison the Petit lamp die plek biedt aan sleutels, post en de winkelwagenmuntjes waar je altijd naar op zoek bent. 

* Vind je jouw wit tafellampje nog een beetje bloot? Zet ‘m dan een Cooper Cappie op. Deze verwisselbare kunststof lampenkapjes geven je tafellampje meteen een andere look. Gun je Edison the Petit een garderobe om jaloers op te worden. Van vogels tot streepjes en van vintage tot zomers, voor elke stemming is er wel een klein lampenkapje.